Algemeen
Autowassen

Maart roert zijn staart


Sop in de goot schuim in de sloot! Weertje buur, ja weertje, zeker een lekker weertje vandaag. En dat al in maart, het lijkt wel lente! Dan krijgt de mens weer zin om de handen eens flink uit de mouwen te steken. De Tuin in, terras schoonmaken, nieuwe bloempjes in de bakken, oh ja ook nog even de auto wassen! Emmers, sponsen en zemen in de aanslag, de auto krijgt eens een goede schoonmaakbeurt. Een flinke scheut autoshampoo en het soppen kan beginnen. Veel al op de stoep of straat word het een geboen van je Welse. De een nog harder dan de ander.

Maar PAS OP! Wist u dat waneer u de auto op een mooie “lente”dag voor de deur wast u het milieu schade toe brengt. Het vuil “roadfilm”(zoals wij dat in vakkringen noemen) wat uw auto zo smerig maakt, zit boordevol met zware metalen en olie restanten en u begrijpt dat wanneer u de auto wast dit samen met uw waswater rechtstreeks in de goot verdwijnt wat uiteindelijk weer terecht komt in de sloten en oppervlaktewateren.
Zonde van al uw werk om uw tuin mooi te maken terwijl we aan der andere kant de gemeentetuin vervuilen.
Laat daarom uw auto wassen bij een professioneel BOVAG wasbedrijf, dan bent u gegarandeerd milieu bewust bezig. Alle Bovag aangesloten wasbedrijven voldoen namelijk aan alle eisen om het vervuilde slib op te vangen en veilig af te laten voeren.

Dus bij mooi weer, de auto wassen in de wasstraat!
 Dat is beter voor het milieu en u kunt straks met een gerust hart een duik nemen bij Busloo.
Dave Bultman.