Algemeen
Autowassen

Door ervaring werden wij wijs!


In onze was wereld is het een komen en gaan. Door de jaren heen hebben wij van Bultman’s Car Beauty Center veel auto’s de revue zien passeren. De meest luxe auto’s, de kleinste auto’s, de grootste auto’s maar ook “de wat nog net door mag gaan voor auto” auto’s! Je kunt je voorstellen dat wij door deze schat aan ervaring natuurlijk een hoop kennis hebben opgedaan van wat wel en niet bij het auto wassen van een auto.

Zo ook de afgelopen week:
Er komt een niets vermoeden man onze wasstraat bezoeken met een wel hele vuile auto! Natuurlijk ga je dan naar het beste adres voor een schone auto! De rij met wachtende auto’s is lang, maar de bewuste man heeft genoeg tijd want hij wil de auto graag schoon. Hoewel meerdere mede wachtende automobilisten hem raar aankeken had de beste man nog niets in de gaten. U begrijpt het al wel, er was iets raar aan de hand! Na ongeveer 10 minuten was de klant aan de beurt en wilde niets vermoedend naar binnen rijden toen….STOP ! Het Carwash-team schrok zich lam, dit hadden ze nog nooit meegemaakt! De beste man had namelijk zijn fietsendrager nog achter de auto met zijn fietsen er nog op! U snap het al dit gaat natuurlijk niet goed komen. Gelukkig ontdekte ons Carwash-team het nog op tijd en kon de gelukkige chauffeur nog uit de rij wachtende auto’s rijden om zijn fietsen eerst thuis te brengen. Nu denk u dit is een “one in a lifetime” ervaring maar niets is minder waar. Een auto met skibak in Juni nog gevuld met de ski’s is ook al eens naar binnen gereden en zo kan in er nog wel een paar op noemen.

Gelukkig hebben wij de ervaring en zorgen ervoor dat u uw auto met een gerust hart kunt laten vertroetelen in het meest ervaren wascentrum van Deventer.
Met vriendelijke groet,
Dave Bultman.